R.I.P. WRITERS
[cro.vraj-teri][rahy-ter]

ZAŠTO  VIDEO MARKETING???

Zadnjih 10 godina tržiste se okrenulo za 180 stupnjeva što se tiče marketinga i pisanja kvalitetnog sadržaja. Video marketing ulazi na velika vrata. Zašto?
Pa digitalna tehnologija je danas jeftinija nego ikad; nema virtualnih granica kako, kada i gdje će se ljudi susresti sa digitalnim sadržajem, htjeli mi to ili ne. (prokleti pop-up oglasi).
Ali sadržaj uspijeva samo ukoliko uspijemo dostaviti i prezentirati ono što naši potrosači žele, kada i kako to žele. Tu klasično pisanje,prezentacija i oglašavanje pada u vodu. (sada vec klasični contentaši valjaju očima).
Nismo ni svjesni da nam se mijenja mišljenje i kako gledamo na potrošačko/prezentacijski svijet okolo nas.

Na dnevnoj bazi smo okruženi video informacijama i oglasima, bilo to putem dnevnih portala, socijalnih mreža itd..

Prestali smo čitati, prestali obraćati pozornost na usmenu predaju informacije i textualnog sadržaja, primarno radi toga što je time consuming i zamarajuće čitati pola stranice opisa o određenom proizvodu i što nam sve pruža, a drugi razlog je da više vjerujemo video prezentaciji proizvoda negoli textualnoj. Ovo zvuči kontradiktorno jer Vas baš ja tjeram da čitate ovo , a ne gledate uradak sa objašnjenjem istog. (sramežljiv ispred kamere)

Video marketing je savršen način da osobno i stvarno utječete na svoju klijantelu te je savršen način kako razviti emocijalnu povezanost na duže staze. Ne govirimo samo o klasičnom video uratku, već ; 360 video marketing, live streaming, video storytelling, video email marketing itd..
Vaša klijantela se zeli osjećati dobro oko njihovog izbora, a video marketing, ukoliko je napravljen kvalitetno i odzvanja porukom koju želite odaslati, najbolji način kako razviti tu emociju kod njih.
Kako to brojke dokazuju…? O tome ćemo drugi put,  biti ćete zapanjeni podatcima.